Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Zonwering

Uw huis beschermen tegen de zon èn een behaaglijk en fijne ruimte creëren kan op diverse uiteenlopende manieren:

Zonneschermen
Klumpenhouwer heeft een ruime collectie zonneschermen. We bieden de mogelijkheden als knikarmschermen en uitvalschermen. Onze zonneschermen zijn van topniveau, zitten perfect in elkaar en de zonwering doeken zijn van het beste materiaal geweven.
Het profiel van de zonwering bestaat uit aluminium, dat weer en wind doorstaat. De techniek van de zonwering is tot in de kleinste details getest en goed bevonden.

Rolluiken
Een rolluik is bedoeld als zonwering, om invallend zonlicht bij ramen en etalagepuien te weren. Daarnaast hebben rolluiken een verduisterende, inbraakwerende en isolerende functie.
Het pantser van een rolluik is voorzien van purschuim wat voor een isolerende werking van het rolluik zorgt.

Screens
Screens, een duurzame vorm van zonwering die toepasbaar is in tal van situaties. Dit product beschermt het interieur tegen zon en warmte en voorkomt hinderlijke schitteringen. Screens geven overdag goed zicht naar buiten, maar belemmeren de inkijk naar binnen.

Markiezen
Klassieke uitstraling met moderne materialen. De markiezen zijn leverbaar in hout en aluminium, beide zijn onderhoudsvriendelijk.
Voor een klassieke en romantische uitstraling in vele kleuren en dessins. Markiezen beschermen tegen warmte en UV straling.

Horren
Horren zijn de perfecte oplossing als u van een lekker briesje in huis wilt genieten, maar insecten buiten wilt houden.
We bieden voor elk raam en elke deur een oplossing op maat.Inhoud

Reparaties
Een doek vervangen van het zonnescherm of toch beter een aanschaf van een geheel nieuwe? Laat ons vrijblijvend de mogelijkheden bekijken en een offerte maken voor beide.
Voor losse onderdelen kunt u bij ons terecht en naar wens repareert u zelf of u laat ons de reparatie uitvoeren.