Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Nu we veel thuis zijn, willen we misschien toch wel graag aan het klussen! 
Het is mogelijk om via een speciaal 06 nummer te bestellen bij ons.
App de kleurcode met het type verf door en wij bezorgen het of u haalt het bij ons op, dan zetten wij de bestelling buiten.
Bel of app naar 06 3032 4959
Telefonische advies is uiteraard ook mogelijk. Wij wensen iedereen heel veel sterkte toe.

Vloeren

De meest voorkomende vragen over uw interieur gaan over wat u ermee kunt doen of hoe u speciale wensen kunt realiseren. In beide gevallen staan onze professionele ontwerpers klaar om u te helpen. Wij zullen u adviseren over de indeling van het interieur om deze uniek, mooi en comfortabel te maken. We hebben veel interieuroplossingen en ideeën voor u, maar ook de middelen om deze uit te voeren en uw ideale huis werkelijkheid te maken.

Tapijt
Tapijt geeft comfort en karakter aan elk huis en straalt warmte en sfeer uit. De materialen zijn voelbaar zacht en geven het interieur ook een schoon binnenklimaat, omdat tapijt makkelijk te onderhouden is.
Daarnaast is tapijt veilig door het stroeve oppervlak en zijn de kleuren en structuren verrassend modern. Tapijten worden door onze eigen vakbekwame stoffeerders gelegd, of het nu in de woonkamer, slaapkamer, op de trap, in de keuken of andere ruimtes is. Vloerbedekking | Vloerkleden | Karpetten | Karpetten op maat | Traplopers | Schoonloopmatten
Ook traplopers kunnen onze stoffeerders perfect leggen of ambachtelijk innaaien.

PVC
Stil  en geluiddempend,  comfortabel, sterk en duurzaam, geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling, gemakkelijk in onderhoud, hygiënisch, krasbestendig.

Vinyl
Voordelig, stil  en geluiddempend,  geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling, gemakkelijk in onderhoud, hygiënisch, verschillende designs en kleuren.

Laminaat
Eventueel zelf te leggen, verhuisbaar, sterk, gemakkelijk in onderhoud, hygiënisch.

Marmoleum
Mileubewust geproduceerd, prijs en kwaliteit goed, slijtvast, krasbestendig, hygiënisch, verschillende designs en kleuren, geschikt voor personen met astma.