Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Ramen

De meest voorkomende vragen over uw interieur gaan over wat u ermee kunt doen of hoe u speciale wensen kunt realiseren. In beide gevallen staan we klaar om u te helpen. Wij zullen u adviseren over de indeling van het interieur om deze uniek, mooi en comfortabel te maken. We hebben veel interieuroplossingen en ideeën voor u, maar ook de middelen om deze uit te voeren en uw ideale huis werkelijkheid te maken.
Op deze pagina de diverse mogelijkheden voor uw ramen!

Rails
Op zoek naar nieuwe rails of moeten u oude vervangen worden?
Bij ons kunt u rails op maat laten maken, recht of gebogen. Met het nieuwe smart klick systeem zijn de rails makkelijk zelf te monteren. Maar uiteraard komen wij de rails ook aan huis op maat monteren.
Vraag ook eens naar de mogelijkheden voor het elektrisch openen en sluiten van de gordijnen.

Gordijnen zijn functioneel en geven de juiste sfeer aan je huis.  Bent u  op zoek naar trendy, moderne, basic of stoere gordijnen?
Wij hebben een groot aanbod in gordijnstoffen. Heel veel dessins en uni's.  Voor ieder interieur en elk budget een uitgebreide keuze en op maat gemaakt..Ook in de confectie is veel mogelijk, vlinderplooi, wavegordijnen maar ook een extra brede onderzoom is mogelijk. Advies,opmeten en hangen is altijd bij de prijs inbegrepen.
Tip: Vaak worden gordijnen als laatste aangeschaft. Dit terwijl de gordijnen de basis kunnen zijn voor de uitstraling van uw interieur. Kies als eerste de gordijnen, en u zult zien welk een gemak dit zal geven voor het verder uitkiezen van het inrichting.

Inbetween | Vitrage Een moderne stijlvolle oplossing .
De inbetweens en vitrages worden bij ons voor u op maat gemaakt.
Het is mogelijk om de stof op verschillende manieren te confectioneren. Enkel/vlinderplooi zijn misschien de bekendste, maar kijk ook eens in de showroom naar de nieuwe waveplooi of de ringen. Deze maken u inbetween nog stijlvoller.Doordat wij een ruim aanbod van stoffen hebben, is er voor ieder interieur en budget een uitgebreide keuze. Daarbij adviseren wij u graag over de passende confectie en rails bij dit artikel. Opmeten en hangen is altijd gratis bij afnamen van inbetween/vitrage.

Plissé | Duette
Onze collectie kent een breed scala aan textiele stoffen, variërend in uni-design en structuurstoffen. De stoffen zijn in verschillende transparanties te verkrijgen. Bij deze producten is er de laatste jaren veel aan veiligheid gedaan. Ze worden dan ook uitgevoerd met de laatste veiligheidsnormen rondom koorden etc. Extra mogelijkheden zijn:  extra isolatie; vocht- en vuilafstotend of vlamvertragend. Ook geschikt voor plaatsing op kunststof kiep-kantelramen.

Jaloezieën
Jaloezieën kennen we in vele uitvoeringen welke elk zijn eigen sfeer bepaald.
Horizontaal: Aluminium |Hout
Verticaal: Kunststof | Textiel | Aluminium
Ook een jaloezie leent zich prima voor een kunstof kiep-kantel raam. Zonder te boren!

Paneelgordijnen
Vlakke, stijlvolle paneelgordijnen kunnen via een meervoudig railsysteem vlak achter elkaar langs worden geschoven. Om zo variabel, te kunnen voldoen aan een specifieke sfeer door meer dan, wel minder licht. Of bijvoorbeeld wél of geen inkijk.
Paneelgordijnen komen voort vanuit een eeuwenoude Japanse traditie.
Door middel van fijne houten frames en Washi, een transparante papiersoort, ontwierp men lichte, doorschijnende wandconstructies.
Deze panelen konden naar believen worden geopend of gesloten.

Vouwgordijnen
Uw vouwgordijn, precies zoals u deze hebben wilt. Dat kan met een vouwgordijn wat in samenspraak met Klumpenhouwer Woninginrichting is samengesteld. U geeft aan wat u mooi vindt en wij zoeken samen naar de best passende oplossing voor uw vouwgordijn.
Een vouwgordijn is sfeervol, praktisch te wassen en zorgt voor een goede akoestiek.

Multishade
Met multishades heeft u overdag vrij zicht naar buiten en wordt ‘s avonds de inkijk van buiten naar binnen belemmerd. Multishades geven u de mogelijkheid om de lichtaanvoer te temperen en hier naar uw smaak mee te variëren. Kortom, de multishades is een stijlvolle oplossing die zeer functioneel is en een extra dimensie geeft aan het begrip rolgordijn.

Rolgordijnen
Geheel passend bij deze tijd is een zeer uitgebreid palet aan uni, structuur en dessin stoffen. Voor ieder interieur ontwikkeld.
Functies van uw rolgordijn (Ook voor Velux-dakramen): Verduisterend | Zonwerend | Decoratief